Het nieuwe formaat WF-7 is het slanke broertje van de klassieke waalformaat 50. Hij meet om en bij 210 x 70 x 50 mm. De WF-7 is dus 3 cm minder breed dan het standaard formaat en dat biedt u heel wat voordelen op vlak van isolatie, optimale ruimtebenutting, ecologie en renovatiemogelijkheden.

Metsel niet als het regent en dek af

Als het verse metselwerk langdurig met water is verzadigd, vergroot de kans op uitlogingen, cementsluiers en uitbloeiingen. Daarom is het belangrijk vers metselwerk altijd goed af te dekken.

Het effect van de voeg

De voeg bepaalt grotendeels het aanzicht van uw gevel. Voor elke baksteenkleur is er een passende voegkleur. Licht, donker of uniform: het effect is verrassend anders. Met de Zero®-steen kunt u uw gevel ook een voegloze uitstraling geven. In onze toonzalen vergelijkt u  baksteenstalen met voegstalen:  bepaal uw eigen ideale combinatie.

Uw gevel in 3D

Stel uw architect voor een 3D tekening te maken van uw gevel, dan ziet u met eigen ogen hoe een bepaald formaat of kleur gevelsteen eruitziet op uw gevel. Uw architect kan hiervoor in de productselector bij de kleur van de door u gekozen steen de 3D mapping downloaden.

Pagina's